Δημιουργια   cartoon

Η Xpert, μέλος της εταιρίας Oxigono PLTD, παράγει κινούμενα σχέδια από το 2013. Κάνε τη σωστή επιλογή και έλα να δεις το έργο σου να απογειώνεται. Είτε πρόκειται για Παιδική Ταινία είτε για ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, είμαστε αυτό που θα σε κάνει διάσημο.

Γιατί Κινούμενο Σχέδιο;

Τα παιδιά πλέον βλέπουν YouTube και τηλεόραση. Ακόμα και τα πολύ μικρά. Οι γονείς συνεχίζουν και τους διαβάζουν βιβλία. Το βιβλίο, κακά τα ψέματα, στις μέρες μας χρησιμεύει για κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων. Αν θες το παιδικό σου βιβλίο να γίνει γνωστό αλλά και να σου αποδώσει λεφτά, τότε πρέπει να το κάνεις Κινούμενο Σχέδιο, δηλαδή Cartoon.

Σε αντίθεση με τα έντυπα, το κινούμενο σχέδιο μπορεί να σε κάνει διάσημο μέσα σε μία νύχτα! Μπορεί να σε κάνει και πλούσιο, αν αποκτήσεις πολλές χιλιάδες views στο YouTube ή ακόμα πιο πλούσιο και πιο διάσημο αν πουλήσεις το cartoon σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι ή ακόμα και σε συνδρομητικό!

Γιατί  σε  εμάς;

Η Xpert ανήκει στην Oxigono PLTD, η οποία έχει τις εκδόσεις Οξυγόνο. Μιλάμε με συγγραφείς και καλλιτέχνες καθημερινά. Μιλάμε τη γλώσσα σου! Επίσης παράγουμε με επιτυχία κινούμενα σχέδια από το 2013. Ξέρουμε καλά τη δουλειά, αλλά και τους δημιουργούς. Σε εμάς ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ CARTOON - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Παρακάτω ένα μικρό δείγμα από cartoon που έχουμε δημιουργήσει είτε ως ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, είτε ως διαφημιστικά σποτς για το YouTube και την τηλεόραση. Απλά κάντε κλικ σε κάθε μία εικόνα από τις παρακάτω.